KOKOSOVO ULJE BEZ MIRISA 1000 ml

-40% KOKOSOVO ULJE BEZ MIRISA 1000 ml

KOKOSOVO ULJE BEZ MIRISA 1000 ml

Njegova jedinstena kombinacija masnih kiselina može imati duboke pozitivne učinke na zdravlje. To uključuje gubitak masnoće, bolju funkciju mozga i razne druge nevjerojatne prednosti.Naime, srednji trigliceridi u kokosovom ulju mogu povećati potrošnju energije u usporedbi s istom količinom kalorija dužih lanaca masti.

Srednji trigiceridi u kokosovom ulju su pokazali da povećavaju potrošnju energije za čak 5 %, što potencijalno dovodi do značajnog gubitka težine u duljem periodu.

Ispod 25 Celzijevih stupnjeva je gusto i bijelo poput masti, dok zagrijavanjem postepeno postaje prozirno ulje. U potpunosti je bez okusa i mirisa, osobito dobro se može koristiti u kuhinji. Glavna karakteristika mu je iznimno stabilna molekularna struktura, koja se niti uslijed višestrukog zagrijavanja ne mijenja. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti kokosovog ulja, jer se može višekratno koristiti (nakon procjeđivanja) za kuhanje i pečenje, jer se u njemu ne stvaraju štetne i otrovne tvari.

Još nekoliko argumenata u korist kokosovog ulja: - tijekom kuhanja i pečenja u njemu se ne stvaraju slobodni radikali koji oštećuju stanice, kao kod ostalih ulja za pečenje -ne sadrži trans-masti koji uzrokuju aterosklerozu -jača imunitet -hranjivo je, lako se pretvara u energiju, ali ne deblja -ne opterećuje organizam -može se konzumirati i namazano na kruh Kokosovo ulje u kozmetičke svrhe: Njeguje tijelo i kožu, uništava bakterije, gljivice i viruse, usporava starenje, štiti od štetnih UV zračenja, trajno hidratizira i brzo se apsorbira.

Ne sadrži konzervanse, umjetne okuse i boje.Sastojci: 100% kokosovo ulje / kokosova mast bez mirisa. 100% vegetarijanski proizvod.

Nutritivna vrijednost u 100g: energetska vrijednost 3358 KJ/ 802 kcal, masti 92g (zasićene masti 80g / mononezasićene masti 5g / polinezasićene masti 1,5g)

Zemlja podrijetla: Šri Lanka

Volumen: 1000 ml

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit


Na tržište stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog Proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 16793
  • Proizvođač: INDIGENA
  • Model: ZH0002
  • Dostupnost: Dostupno
  • 55,00kn
  • 32,90kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 55,00 kn/L

Tagovi: ULJA