REGENERATIVNA MASKA ZA KOSU – CRNI KIM 500 g

REGENERATIVNA MASKA ZA KOSU – CRNI KIM 500 g

REGENERATIVNA MASKA ZA KOSU – CRNI KIM 500 g

CRNI KIM – ZA KOMPLETNU NJEGU

Daburova maska sa ​​sjemenom crnog kima duboko hrani kosu i jedan je od najboljih proizvoda koji je osvojio srca milijuna žena diljem svijeta u tako kratkom vremenskom razdoblju. Sjemenke crnog kima koriste se već tisućama godina.

Svijet im je priznao ogromna ljekovita svojstva jer sadrži razne aminokiseline, masne kiseline, minerale i ugljikohidrate. Znanstveno formulirana maska s crnim kimom ima ogromnu moć za potpunu zaštitu vaše kose.Uputstva za upotrebu:

Nakon šamponiranja ili uobičajenog pranja nanesite kremu na kosu. Masirajte kosu i vlasište nježno vršcima prstiju kako bi se osigurala potpuna primjena na kosu od korijena do vrha.

Ostavite da djeluje 10 do 15 minuta. Za najbolje rezultate držati kosu omotanu vrućim ručnikom. Isperite kosu kao i obično.TERAPIJSKI PAKET

Preporučeno je proizvode za njegu kose i vlasišta primjenjivati zajedno s ostalim proizvodima sličnog sastava kako bi postigli bolji učinak.TERAPIJA U 3 KORAKA:

1. ULJE ZA KOSU – umasirajte malu količinu ulja za kosu s vaših dlanova kako biste ga ravnomjerno rasporedili. Nježno ga umasirajte u vlasište i zatim prođite rukama kroz kosu od korijena do vrhova. Za bolji učinak ostavite ulje na kosi preko noći.

2. ŠAMPON ZA KOSU – šamponom isperite ulje s vaše kose. Malu količinu šampona nježno umasirajte u vlasište, isperite te po potrebi ponovite postupak.

3. MASKA ILI REGENERATOR ZA KOSU – malu količinu regeneratora stavite na dlan i nanesite na opranu i mokru kosu, umasirajte po cijeloj dužini kose, ostavite da djeluje nekoliko minuta i potom isperite. Jednom tjedno koristite masku za kosu. Nanesite je na mokru kosu, omotajte toplim ručnikom, ostavite da djeluje 10 - 15 minuta i zatim isperite.Zemlja porijekla: Ujedinjeni Arapski Emirati

Volumen: 500 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Nila Media Grupa d.o.o., Bencekovićeva 38a, 10020 Zagreb

  • Views: 460
  • Proizvođač: DABUR
  • Model: DA0030
  • Dostupnost: Dostupno
  • 68,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 136,00 kn/kg

Tagovi: NJEGA KOSE