VRAŽJA KANDŽA BIO, 280 mg x 90 + 9 kapsula - Nat & Form

VRAŽJA KANDŽA BIO, 280 mg x 90 + 9 kapsula - Nat & Form

VRAŽJA KANDŽA BIO, 280 mg x 90 + 9 kapsula - Nat & Form


Vražja kandža ili harpagofit (Harpagophytum procumbens) dio je porodice sezama, a potječe iz Južne Afrike. Taj je naziv dobila zbog korijena koji podsjeća na kandžu. Upravo se taj dio osebujna izgleda primjenjuje u liječenju.

Danas se od svih europskih zemalja vražja kandža najviše koristi upravo u Njemačkoj. Njemačka je službeno odobrila vražju kandžu za liječenje artritisa, bolova u križima, koljenu i kuku, te kao sastojak brojnih antireumatskih pripravaka.Za što se koristi?

Vražja kandža koristi se za osteoartritis, reumatoidni artritis, giht i tendinitis, također snižava temperaturu i ima protuupalna svojstva, što je čini korisnom kod gripe, prehlade i različitih infekcija.U nekim europskim zemljama primjenjuje se kao prirodna zamjena kortikosteroidima.

U ovu svrhu koriste se injekcije tekućeg ekstrakta vražje kandže. Povoljna je i za starije osobe, jer normalizira rad srca, razinu kolesterola u krvi i probavu. Postoji sve više dokaza da vražja kandža pomaže u brzom uklanjanju boli uzrokovanom upalnim procesima u zglobovima.

Poznato je da antireumatski lijekovi škode sluznici želuca suprotno tome, vražja kandža blagotvorno djeluje na želudac. Budući da moderna medicina nema sredstvo koje bi izliječilo osteoartritis, vražja je kandža zlatno pomagalo kod ove bolesti, jer osim što smanjuje upalu i bolove, pomaže i u izgradnji hrskavice.Upute za upotrebu:

Popiti kapsulu dnevno s velikom čašom vode tijekom obroka.

Napomene: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Dodatke prehrani treba koristiti kao dio zdravog načina života i nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučena dnevna dozu ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece.

Upozorenja: Ne preporuča se osobama sa čirom na želucu i dvanestercu, kod žučnih i bubrežnih kamenaca, trudnicama i dojiljama.Sastav: Korijen bio vražje kandže (Harpagophytum procumbens) u prahu, biljna kapsula.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula): Korijen bio vražje kandže u prah organske 280 mg. Prah dobiven iz organskog uzgoja

Zemlja porijekla: Francuska

Volumen: 90 kapsula (promo pakiranje 99 kapsula)

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Smilje farm d.o.o., Ilica 163, 10000 Zagreb

  • Views: 200
  • Proizvođač: NAT & FORM
  • Model: SIO0004
  • Dostupnost: Dostupno
  • 126,50kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 126,50 kn/kom

Tagovi: ANTIOKSIDANS, BOLOVI, DETOKSIKACIJA, KOLESTEROL