JOD IZ ALGI 50 ml (JADRANKINA OTOPINA)

JOD IZ ALGI 50 ml (JADRANKINA OTOPINA)

JOD IZ ALGI 50 ml (JADRANKINA OTOPINA)

Radi se o kombinaciji nekoliko vrsta smeđih i crvenih algi koje su najbogatije jodom, te su prirodnim procesom pretvorene u nanočestice gdje je izvučen sav sadržaj kako bi otopina bila učinkovita i djelotvorna, a naravno i iskoristiva, jer u takvom obliku odmah ulazi u stanicu.

Budući da o algama kruže ružne priče kako su pune metala i radijacija, što je činjenica, ova otopina je prošla sve moguće analize državnog laboratorija, gdje se pokazalo da je otopina vrhunske čistoće i nije pronađen ni najmanji trag teških metala niti drugih kemikalija, kao ni prisustvo bakterija, gljivica, kvasca, radijacija itd...jer se ove alge uzgajaju u kontroliranim uvjetima i umjetnim bazenima.


Nedostatak joda u tijelu je danas globalni problem. To je zbog neprimjerenog korištenja zemljišta i osiromašenja tla s mineralima, kao i zbog zagađenosti, jer je tijelo, koje sadrži mnogo toksina ne može apsorbirati i iskoristiti dovoljnu količinu joda.


Više o učincima joda

Jod je neophodan za zdravlje prostate, dojke, jajnika, a posebno žlezde štitnjače. Nedostatak dovodi do povećanog rizika od raka štitnjače kod žena u dojke ... 5 kapljica joda dnevno (razrijeđena u vodi ili soku), prema izjavama nekih liječnika eliminira prvu fazu razvoja raka i ubije abnormalne stanice koje cirkuliraju kroz tijelo.

Poboljšana apsorpcija joda povezana je s nižom učestalost raka dojke i raka prostate, i obratno. Jod se u malim količinama, dodaje određenim sortama kuhinjske soli, ali iz soli polako ispari.


Osim toga, jod se doda u sol, od koje su biološki koristi slabe, tako da tijelo ne apsorbira sve već samo dio. Japanci konzumiraju dnevno maksimalno joda i stoga su među najzdravijim nacijama.

Jod je također odličan antiseptik i uništava bakterije i viruse, koji ne mogu postati otporni. Neki liječnici su izvijestili da je Lugolova otopina učinkovita u liječenju mononukleoze. Jod se koristi za sterilizaciju svih materijala i površina u bolnicama.Sastojci: ekstrakt algi, kalijev jodid, glicerin, destilirana voda

Zemlja porijekla: Republika Hrvatska

Volumen: 50 ml

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit


Na tržište stavlja JadroMel j.d.o.o., Ulica Ljudevita Gaja 12, Križevci

  • Views: 56963
  • Model: DPI0004
  • Dostupnost: Dostupno
  • 160,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 3.200,00 kn/L

Tagovi: IMUNITET, ANTIOKSIDANS, JOD