CITROFORT KIDS KAPI 20 ml

CITROFORT KIDS KAPI 20 ml

CITROFORT KIDS KAPI 20 ml

Svjetske medicinske institucije sve više apeliraju na izbjegavanje antibiotika jer, citiramo ih: “U tom slučaju sve se više izlažete napadu bakterija i virusa koji su mutirali i kojih se doživotno gotovo nemoguće osloboditi.” Predstavljamo najbolje prirodno rješenje za sve slučajeve kada su potrebni antibiotici, a ima ih jako puno."

Citrofort KIDS kapi namijenjene su za jačanje imuniteta kod djece od 3 godine života. Ekstrakt sjemenke grejpa i vitamin C doprinose zdravom funkcioniranju imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.Proizvod je bogat polifenolima, bioflavonoidima, glikozidima.

Citrofort KIDS kapi IDEALNE SU ZA SVE UZRASTE DJECE.

Potiču detoksikaciju, regeneriraju stanice, djeluje antivirusno i antibakterijski. Zbog toga se posebno preporučuju u slučajevima upala ili prehlada kao i preventivno za jačanje imuniteta.Ekstrakt detoksificira, jača imunološki sustav, regenerira stanice. Ima antioksidativna, antivirusna i antibakterijska svojstva.

Mnoga znanstvena istraživanja potvrdila su da flavonoidi iz grejpa imaju mnoga ljekovita svojstva.

Štite stanice od prijevremenog starenja i slobodnih radikala. Vitamin C povećava imunitet, tjelesnu otpornost i izdržljivost.Sastojci: L-askorcinska kiselina, glicerinski ekstrakt koštica grejpa, stabilizator: glicerin, voda, sladilo iz citrusa.

Način primjene: 3 put dnevno popiti 6 kapi s tekućinom.Zemlja porijekla: EU

Volumen: 20 ml

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Nila Media Grupa d.o.o., Bencekovićeva 38a, 10020 Zagreb

  • Views: 1168
  • Proizvođač: BIOEXTRA
  • Model: VP0001
  • Dostupnost: Dostupno
  • 74,99kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 3749,50 kn/L

Tagovi: IMUNITET, ANTIOKSIDANS, VITAMIN C, DETOKSIKACIJA