ŠEĆER OD BREZE KSILITOL 500 g

ŠEĆER OD BREZE KSILITOL 500 g

ŠEĆER OD BREZE KSILITOL 500 g

Ksilitol je prirodni šećer koji se dobiva iz brezine kore bogate mineralima. Brezin šećer je po svom sadržaju 100% ksilitol koji se prirodno nalazi u gotovo svom povrću i voću. Po izgledu i okusu skoro je sasvim identičan tradicionalnom šećeru.

Za razliku od mnogih drugih zaslađivača koji se koriste kao zamjena za šećer, brezin šećer se ponaša i rastapa poput običnog šećera i može u potpunosti zamijeniti njegov okus.


Šećer od breze je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera. Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, biološki učinak na organizam mu je međutim potpuno suprotan.

Konzumacija brezinog šećera sama po sebi ne dovodi do pretilosti, ima blagotvoran učinak na zube, alkalizira naše tijelo, za iskorištavanje nije potreban inzulin, ubrzava probavne procese i potpomaže izlučivanje.


Napomene

Mogu ga sa sigurnošću koristiti odrasli, djeca, dijabetičari, trudnice, osobe koje žele smršaviti i osobe koje su na candida dijeti.

Šećer oda breze u periodu privikavanja može ubrzati probavne procese, a kod osjetljivih osoba i kod djece može izazvati proljev. Preporučuje se period privikavanja od 2-3 tjedna.Sastav: 100% šećer od breze - xylitZemlja porijekla: Finska

Volumen: 500 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog Proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 474
  • Proizvođač: INDIGENA
  • Model: ZH9003
  • Dostupnost: Dostupno
  • 41,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 82,00 kn/kg

Tagovi: ŠEĆER