ZOBENE PAHULJICE SITNE 500 g

ZOBENE PAHULJICE SITNE 500 g

ZOBENE PAHULJICE SITNE 500 g

Zobene pahuljice su prirodne i gotovo neprerađene, a sastoje se od zobi, žitarice cjelovitog zrna. Zob obiluje vlaknima koja usporavaju probavu ugljikohidrata čime se smanjuje razina šećera u krvi što u konačnici izaziva osjećaj sitosti nakon zobenog obroka.

Pored vlakana, zobene pahuljice predstavljaju i izvrstan izvor kompleksnih ugljikohidrata, a najbolje od svega je da u samo 100 g sadrže 347 kcal. Tu su još i proteini i beta glukan, visokovrijedna vlakna koja su topiva u vodi te snižavaju kolesterol i blokiraju apsorpciju masti u crijevima.

Kada je riječ o kolesterolu, zobene pahuljice upravo zbog svog vlaknastog sastava nastupaju poput spužve koja upija kolesterol i izbacuje ga iz organizma. Za sve koji žele riješiti višak masnog tkiva, prehrana zobenim pahuljicama je pravi izbor.

Osim kao zdravi doručak uz omiljeno voće, orašaste plodove ili proteine, zobene pahuljice se mogu koristiti kao sastojak kolača, granole, ali koriste ga i vegetarijanci i vegani kao vezivno sredstvo, a sve to pokazuje koliko je upotreba zobenih pahuljica široka.Sastav: 100% sitne zobene pahuljice

Zemlja porijekla: Njemačka

Volumen: 500 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit


Na tržište stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog Proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 396
  • Proizvođač: INDIGENA
  • Model: ZH7000
  • Dostupnost: Dostupno
  • 12,50kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 25,00 kn/kg

Tagovi: ŽITARICE