MUESLI ACTIVE SPORT BIO 350 g

MUESLI ACTIVE SPORT BIO 350 g

MUESLI ACTIVE SPORT BIO 350 g

Kombinacija tri vrste cjelovitih žitaarica uz pažljivo izabrano voće i sjemenki savršena su formula za aktivan životni stil. Da bi recept bio još bolji, dodali smo i granolu iz proklijalih sjemenki za potpuniji i hruskaviji doživljaj.

Neodoljivo ukusne smokve i marelica zaslužne su za ugodno slatkasti okus u ustima. Jeste li znali da su smokve bogate antioksidansima? Antioksidansi nas štite od oksidativnog stresa i povećavaju absporpciju hranjivih tvari u tijelu.

Musli za aktivan životni stil bez dodanih šećera, sadrže samo prirodni šećer iz voća. Namjenjen je sportašima i rekreativcima i svima onima koji vole kombinaciju sjemenki, zrnja i suhog voća. Formula je bogata vlaknima koja mogu utjecati na bolju probavu.Sastav: Zobene pahuljice* (36%), pšenične pahuljice* (pšenica, ekstrakt ječmenog slada) (18%), smokve* (17%), sjemenke suncokreta* (9%), marelica* (9%), heljda* (6%), granola iz 4 vrste proklijalih sjemenki* (heljda, sezam, sjemenke suncokreta, laneno sjeme, smokve, sušene marelice) (5%), chia sjemenke* (1%), maca u prahu* (1%)

* iz organsko certificiranog uzgojaZemlja porijekla: Slovenija

Volumen: 350 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Šakti ko d.o.o., Slavonska 9, Samobor

  • Views: 197
  • Proizvođač: NUTRISSLIM
  • Model: NSM0010
  • Dostupnost: Dostupno
  • 35,75kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 102,14 kn/kg

Tagovi: PAHULJICE