LAMPA OD HIMALAJSKE SOLI 2-3 kg

-30% LAMPA OD HIMALAJSKE SOLI 2-3 kg

LAMPA OD HIMALAJSKE SOLI 2-3 kg (KABEL + PREKIDAČ + ŽARULJA)

Svjetiljke od soli proizvedene su od kristala soli koja je pohranjena u zemlji već 260 milijuna godina i kopana je tradicionalnim metodama iz dubina od 700-1000 metara koje osiguravaju održavanje prirodnih kvaliteta i koje garantiraju da nema toksičnih elemenata.

Grumeni soli kao buduće svjetiljke iskapaju se uglavnom ručno jer su rudnici soli nepristupačni za goleme strojeve. Kasnije se grumeni ručno obrađuju, ispiru i suše na suncu, ugrađuje se električna instalacija, te tako postaju svjetiljkama. Nakon toga spremne su da ih ugostimo u našem prostoru.


Postavljene pokraj televizora, računala itd., apsorbiraju štetno elektromagnetsko zračenje. Znanost potvrđuje blagotvorno djelovanje negativnih iona u liječenju mnogih poznatih bolesti, kao na primjer reumatizam, alergije, bolesti dišnog sustava, poremećaji spavanja, migrena, visok krvni pritisak, psihički poremećaji itd.

Svjetiljke od soli snažno i negativno ioniziraju zrak te tako sprečavaju pojavu i djelovanje pozitivne ionizacije. Znači kada se negativni ioni stvore u zraku, oni počinju napadati pozitivne ione.


Na sebe vežu bakterije, plijesni, alergene, viruse i neutraliziraju elektronički smog u Vašoj kući. Odmah ćete osjetiti promjenu i uz stalnu upotrebu osjećat ćete se puni energije, sretniji, smireniji i opušteniji.

Lampe nemaju ograničeni rok trajanja, ne tope se, nije ih potrebno vlažiti.


LAMPE DOLAZE SA KABLOM DUŽINE 1,5 m, PREKIDAČEM I PRIPADAJUČOM ŽARULJOM.Na tržišta stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 7727
  • Proizvođač: GAIA PHARM
  • Model: NTM0006
  • Dostupnost: Dostupno
  • 149,00kn
  • 104,30kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 149,00 kn/kom

Tagovi: LAMPE