BIO ULJE SLATKOG BADEMA 100 ml

BIO ULJE SLATKOG BADEMA 100 ml

BIO ULJE SLATKOG BADEMA 100 ml

Ljekovita svojstva bademovog ulja su u mediteranskim zemljama poznata još od antičkih vremena, a njegova primjena je univerzalna. Ono se koristi za cjelokupnu njegu tijela, ali i u prehrani.

BADEMOVO ulje svijetložute je boje i blagog mirisa. Univerzalno je ulje za njegu i najčešće korišteno za masažu. Namjenjeno je suhoj i osjetljivoj koži, koži sklonoj svrbežu i iritacijama, te za njegu osjetljive dječje kože.


Sadrži vitamine (A, B1, B2, B6 i E), minerale i masne kiseline. Preporuča se za njegu svih tipova kože, a posebno za kožu sklonu crvenilu i perutanju te za uklanjanje šminke. Idealno je kao bazno ulje za masažu lica i tijela u aromaterapiji. Lako prodire u kožu i ne ostavlja mastan trag.

Bademovo ulje dobiva se ekstrakcijom iz suhih plodova badema, a jedno je od najstabilnijih biljnih ulja, bogate arome i ljekovitih sastojaka dugog trajanja.


Srednje je konzistencije, dobro se upija i lako nanosi. Zbog svoje lagana teksture, lako prodire u dublje slojeve mišića, omekšava i jača kožu, opušta napete mišiće i pomlađuje tijelo.Sastojci: 100% hladno prešano ulje slatkog badema ekološkog uzgoja


Ne EU Poljoprivreda

Volumen: 100 ml

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upit


Na tržište stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog Proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 419
  • Proizvođač: INDIGENA
  • Model: ZH0006
  • Dostupnost: Dostupno
  • 60,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 600,00 kn/L

Tagovi: ULJA