SJEMENKE GORUŠICE ZA KLIJANJE BIO 50 g

SJEMENKE GORUŠICE ZA KLIJANJE BIO 50 g

SJEMENKE GORUŠICE ZA KLIJANJE BIO 50 g

Klicama gorušice možete obogatiti muesli, juhe ili možete dodati na fetu kruha s maslacem. Klice gorušice su jakog okusa s antiseptičkim djelovanjem. Čisti sluznice. Blagotvornim učinkom za žuč i jetru, smanjuje probavne poteškoće. Smanjuje bol u mišićima, čisti krv i energetizira tijelo.

Sjemenke gorušice mogu se naći u različitim dijelovima Europe i Azije, pa tako smeđe sjemenke nalazimo u podnožju Himalaja, crne na Bliskom istoku, a bijele u mediteranskom području.

Sjemenke gorušice odličan su izvor selena i omega 3-masnih kiselina, dok su dobar izvor željeza, kalcija, cinka, mangana, magnezija, niacina i dijetalnih vlakana. Bio sjemenke gorušice pogodne za uzgoj klica goruščice koje stimuliraju apetit i probavu te pročišćavaju sinuse na jednak način kao i čili papričice.


Procedura klijanja

Upute: Sjemenke namočiti 2-3 minute, te raširiti ravnomjerno po tanjuru. Staviti na svijetlo mjesto bez direktnog sunca. 2 puta dnevno zalijevati mlakom vodom. Sjemenke nikad ne smiju stajati ispod vode, zato je potrebno ocijediti vodu nakon zalijevanja kako biste izbjegli truljenje. U 2-3 dana klice su gotove za konzumiranje. U hladnjaku mogu stajati do 1-2 tjedna.

Zalijevanje: 2 puta dnevno

Vrijeme klijanja: 2-3 dana.Sastav: sjemenke gorušice za klijanje*

* iz kontroliranog organskog uzgojaZemlja porijekla: Mađarska

Volumen: 50 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10090 Zagreb

  • 9,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 180,00 kn/kg

Tagovi: KLICE