REISHI GLJIVE U PRAHU 125 g

REISHI GLJIVE U PRAHU 125 g

REISHI GLJIVE U PRAHU 125 g

Reishi gljivu kinezi zovu »Ling Zhi«. Ubraja se med bazidiomicete i obično se odnosi na vrstu »Ganoderma Lucidum«. U tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava se više od 2000 godina. Sprječava rak i ima protubakterijska i protuvirusna svojstva.

Kineska medicina vjeruje, da kao regulator imunološkog sustava, djeluje protiv tumora. Dokazano sprječava agregaciju trombocita, snižava krvni tlak, kolesterol i šećer u krvi.Zdrastveni učinci:

Reishi gljive su netoksične, tako ih možete jesti svakog dana bez straha od nuspojava. Dnevno konzumiranje Reishi gljiva koristi funkcioniranju organa. Njihovo najkorisnije svojstvo je regulacija imunološkog sustava i jačanje tijela (ublažava upale i poboljšava krvotok).

Njihovo konzumiranje smanjuje simptome degenerativnih bolesti, kao što su srčane bolesti i Alzheimerova bolest. Super hrana Reishi gljive poznate su po svojim antioksidansnim učincima. Uzete zajedno s vitaminima, izuzetno su učinkovite.


Postoji uvjerenje, da Reishi gljive sprječavaju određene vrste raka, rast tumora i smanjuju stres. Osobama, koje trpe zbog stresa, omogućavaju miran san. Još jedna od korisnih svojstava Reishi gljiva je ublažavanje respiratornih problema, kao što su astma i bronhitis.

Reishi gljive jačaju bronhijalne stanice i smiruju kašalj. Jedna od prednosti crvene Reishi gljive je snižavanje kolesterola, što prvenstveno pomaže srcu i bubrezima, kao i ostalim organima.Sastav: Reishi gljive u prahu – premium kvaliteta

Zemlja porijekla: KinaVolumen: 125 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži / dostupno na upitNa tržište stavlja Šakti ko d.o.o., Slavonska 9, Samobor

  • Views: 253
  • Proizvođač: NUTRISSLIM
  • Model: NSM0005
  • Dostupnost: Dostupno
  • 119,00kn
  • Cijena za jedinicu mjere: 952,00 kn/kg

Tagovi: MEDICINSKE GLJIVE, IMUNITET