BRAŠNO ZELENE BANANE 400 g

BRAŠNO ZELENE BANANE 400 g

BRAŠNO ZELENE BANANE 400 g

Brašno od zelene banane je specijalni prah od voća koji ima visoke hranjive vrijednosti, bogat je mineralima i vlaknima, te sadrži otporni škrob. Samo po sebi je bez glutena. Glavna karakteristika mu je sadržaj RS2 (rezistentni škrob) čija se apsorpcija u tijelu i utjecaj na metabolizam razlikuje od drugih vrsta škrobi.

Brašno od zelene banane nova je generacija brašna u paleo dijeti i zamjenjuje brašna od sjemenki u prehrani bolesnika s autoimunom bolesti, kojima se ne preporucuje konzumacija istih. Brašno od zelene banane dobar je izvor kalija, magnezija i željeza.

Osim uobičajene uporabe, može se miješati s drugim brašnima od sjemenki, brašnima od žitarica, brašnima od korjenastog povrća i gomolja. Izvrstan je dodatak raznim zobenim kašama i hrani za bebe, a može se koristiti i za zgušnjavanje juha i umaka, za pravljenje palačinki, kolača i biskvita. Nema okus po bananama, te se može dodavati u razne smootie, salatne dresinge i koristiti umjesto običnog brašna u gotovo svim receptima.Sastav: 100% brašno zelene banane

Zemlja porijekla: Ekvador

Volumen: 400 g

Najbolje upotrijebiti do: 05/2017

Na tržište stavlja Alfa koncept d.o.o., Hrvatskog Proljeća 28/2, 10000 Zagreb, 091/4555-075, info@indigena.hr

  • Views: 2783
  • Proizvođač: INDIGENA
  • Model: ZH2003a
  • Dostupnost: Dostupno
  • 50,00kn

Tagovi: BRAŠNA